Skip to content

Categories:

Plugins per al Firefox

Fent un cop d’ull a les extensions disponibles per al Firefox, n’he trobat dos força interessants:

ForeCastFox: visualitza el pronostic del temps al nostre navegador. Es pot configurar per visualitzar el temps de les localitats que vulguem, i ens mostra la previsió fins a 10 dí­es, fent serivr la pàgina de metereologia AccuWeather. Podem configurar el lloc on volem que es mostri, a la barra de menú, barra d’estat, etc.

SessionSaver: ens guarda les pàgines, tabs i fins i tot el que estavem escrivint de les pàgines que tenim obertes, de manera que si tanquem el navegador i el tornem a obrir, ens restaura totes aquelles pàgines, tabs que teniem oberts. També hi ha una opció per tornar a obrir un tab que haguem tancat previament. Molt recomanable.

Posted in GNU/Linux, Personal.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.